Ja takk, alltid!

Jeg får tilsendt en del produktprøver, bøker etc til NORD-redaksjonen. Det er en god måte å holde meg orientert på i havet av alt jeg burde vite om og kjenne til av mat, drikke og tilhørende produkter.
- Ekstra digg er det når jeg får så smakfulle bestikkelser som denne sjokoladen. ;-)  

Hekta på sjokolade?  - Det er vi i NORD-redaksjonen. 

Hekta på sjokolade?  - Det er vi i NORD-redaksjonen. 

Jeg regner jo med at produsentene sender i håp om at jeg skriver om produktene deres i NORD eller her, og det er helt klart fair enough. Det er så enkelt som dette; Jeg skriver om det jeg synes er kjempebra, og som passer i både uttrykk og sesong. 

Bestikkelsen tatt i betraktning, særlig den med kirsebær og chili:
Dette er en bok jeg gjerne skriver om. Den virker litt corny, hvilket jeg setter veldig pris på, og det er tydelig at den er laget av og med entusiaster. Are Sende Osen, som jeg vet er en ekte matentusiast, har skrevet forordet, og vi får bli med en brokete gjeng av folk med og uten traktor, på landet og i byen, med høy stettføring eller med en pils i hånda, alle i og rundt Bartebyen Trondheim. Du finner oppskrifter på alt fra høyrygg til sjøkreps, med og uten sjokolade. Historiene er småpussige og hyggelige om mennesker jeg får lyst til å møte. Litt fortelling. Litt intervju. Fine bilder. God stemning. Skikkelig jovial bok. 

Er du trønder, eller glad i en som er det? - Da er «Cielo sjokoladefabrikk» midt i blinken for deg! 
(Jeg fordrer at du allerede er interessert i mat og drikke, siden du leser denne bloggen.)
Boka er lekker, interessant, variert, morsom, lærerik, annerledes og underholdende. 

Takk, Cielo og sjokolademann Mats Paulsen. - Hvis boken virkelig er bare halvparten så god som sjokoladen (som var helt fantastisk, særlig den med chili), bør den havne under mange juletrær dette året. 

«Cielo sjokoladefabrikk, en bok om Trøndelags beste, søteste, særeste folk og oppskrifter».

Foto: Marius Rua

Kyllingskinn med sjokolade? JA takk!  

Kyllingskinn med sjokolade? JA takk!  

"Vi er på grillfest slik grillfest skal være i Trøndelag, en kamp mot været."  

"Vi er på grillfest slik grillfest skal være i Trøndelag, en kamp mot været."  

Sjokoladepizza anyone?  

Sjokoladepizza anyone?  

Sjokolade passer (øyensynlig) til alt.  

Sjokolade passer (øyensynlig) til alt.  

Litt om hva og hvem du finner i boka.  

Litt om hva og hvem du finner i boka.  

LitjVeita på Dromedarbakeriet. 

LitjVeita på Dromedarbakeriet. 

Kok kaffen sjæl og server den med en god prat.   

Kok kaffen sjæl og server den med en god prat.