Enda bedre - hver gang!

Jeg sitter og ser gjennom de 16 utgavene vi har laget siden 2012 og nyter at NORD er blitt så anerkjent. Det har ikke bare vært lett å finne «vår» vei i en verden full av informasjon, men nå ser vi at dere vil ha oss. Det er utrolig gøy! 


Her er noen av bildene fra den utgaven som er i salg nå. Tommy Andresen, Line Thit Klein, Marte Garmann og Anders Schønnemann er bare noen av den fantastiske staben av frilansfotografer i NORD-stallen. Vi er utrolig priviligerte som får jobbe med så flinke folk!

Nyt disse bildene og prøv å tenke på hvor mye som ligger bak hvert enkelt av dem. - Vit at dette er håndverk av ypperste klasse. Her er det mange års utdannelse og erfaring i tillegg til timer og dager med arbeid før- under- og i etterkant av et fotoopptak. Her er ingen ting tilfeldig.
Så skal vi velge ut bilder, gjøre ferdig sakene og sette artiklene i layout. Vi elsker å dele resultatet med deg som leser NORD. Vi vet at du vil ha det aller beste - og det skal vi gi deg - hver gang

Ha en fin dag, kjære NORD-venner. Vi jobber videre mot VINTER-utgaven som kommer i butikk i begynnelsen av desember. Husk å nyte hvert eneste et av de fine bildene, og husk å abonnere. Da sparer du en god slant, og du slipper å lure på når neste utgave kommer. 

Smil fra Anya redaktør