NORD

Nordens ledende magasin om Nordisk mat, drikke og livsstil.

NORD er et tidsriktig, litt røft magasin. Vi kaller det «Cupcakefri sone». Det er vi som tar temperaturen på hva som skjer i Norden, viser deg hvor maten din kommer fra, introduserer deg for entusiastiske fagfolk innen mat, drikke, form og funksjon, og gir deg en praktisk innføring i hvordan du best kan bruke de fantastiske nordiske råvarene.

Kål, lam, løk, torsk og poteter er unike skatter med uant potensiale i tilberedning og smak. I NORD tar noen av Nordens beste fotografer og journalister deg med på tur, og gir deg de aller beste oppskriftene.

NORD ble første gang lansert i 2007 og fikk utmerkelsen «Årets matformidler» i 2008. I 2017 vant vi den Norske nominasjonen til EMBLA Awards, i kategorien «Nordens beste matformidler».

NORD kommer fire ganger i året. Du kan abonnere på NORD både i papirutgave og digialt,
og du kan kjøpe det i mange hundre utvalgte kiosker og dagligvarebutikker og spesialbutikker i
Norge, Sverige og Danmark. 

2018:
VÅR
(5. april), SOMMER (14. juni), HØST (4. oktober) og VINTER (29. november)

ANNONSERE?

Vi i NORD formidler selv annonsene som passer inn
i Nordens tøffeste magasin om mat, drikke & livsstil:
 
Anya Seeberg Liaaen
anya@nordmat.no 
+47 906 62 953

Last ned mediainformasjonen for 2018 her.



Hvor er vi?
Du finner oss i Kulturbyen på Gamle Fornebu utenfor Oslo.

Nordisk Forlag AS
Fornebu Gamle Brannstasjon
Odd Nansens vei 25-27
N-1360 Fornebu

Alle spørsmål om abonnement sendes til nord@aboservice.no

 


Noen av våre kokkekompiser, og andre flinke folk

Heston Blumenthal

NORD fikk et eksklusivt intervju da "Mr. B" besøkte Norge første gang. 

Les mer

Per A. Risnes Jr.

Journalisten bak «Pappas beste» sier JA til skikkelige råvarer og kjappe, gode løsninger.

Les mer

Henrik J. Henriksen

Henrik J. Henriksen driver suksess-restauranten Taco Republica i Oslo, lager mat-tv og har levert en rekke teknikk-saker i NORD.

Les mer

Even Ramsvik

Sunnmøringen fikk sin første Michelinstjerne i mars 2014. På Ylajali i Oslo kan du nyte det ekte, nordiske kjøkkenet.

Les mer


Redaksjonen

NORD kommer 4 ganger i året og tar temperaturen på hva som skjer i Norden innen mat, drikke og livsstil.
Vi bruker de beste av de beste innen journalistikk, foto, illustrasjon, trykk og layout.
Hvis du har noe du gjerne vil bidra med, og bare vet at du er en av oss, er du velkommen til å sende ditt forslag til redaksjon@nordmat.no 

Eier/ Sjefredaktør: 
Anya Seeberg Liaaen
anya@nordmat.no 
+47 906 62 953

Layout/AD: 
Christine S. Sunde
christine@nordmat.no
+47 977 20 069

Redaksjonsråd:
Per Asbjørn Risnes Jr.
Christine Sanne Sunde
Anya Seeberg Liaaen