Nerdene kommer!

Da er det avklart:
«Det ER utstyret det kommer an på!»

Alle kan briljere i kjøkkenet – hvis de bare vet hvordan.
Matnerdene Olav Birkeland (du kjenner ham fra NORD, og som hobbykokken.no)
og Jørgen O. Grann, lærer deg triksene som gjør deg til en stjerne bak grytene.

Har du kjøkkenskapet fullt av utstyr du aldri bruker? Olav og Jørgen viser deg hva og hvordan med alt du har av redskap og maskiner, og gir deg oppskrifter på mat du tidligere bare har drømt om å kunne lage.

Nerdenes hevn: Endelig er verden kommet dit kokebokforfatterne Olav Birkeland og Jørgen Grann vil ha den: Restaurantenes spesialutstyr er tilgjengelig for alle. Hjemmekjøkkenet er hos (foruroligende mange) utstyrt som en romstasjon, og det er legitimt å være utstyrsfreak også på denne fronten. - Men kan du bruke alt du har i skuffer og skap? Olav og Jørgen hjelper deg!

Boken tar for seg alt fra obligatorisk redskap som spiseskjeen, tresleiven og vispen, til mer avansert utstyr som Sous Vide og trykkoker. Du får også vite hvordan du skal imponere gjestene dine med mat tilberedt med tørris og bruk av vernebriller.

Her kan du se forfatterne demonstrere noen av triksene sine.  

Møt de velutstyrte mennene i Mathallen i Oslo:
Lørdag 25. oktober, kl 12 til 17. 

Lørdag 25/10 kan du møte Olav og Jørgen i Mathallen (kl 12-17) hvor de kommer for å prate, signere bøker og koke.

Olav Birkeland er selverklært matnerd. Han har årlig en halv million lesere på bloggen sin Hobbykokken.no, er skribent i NORD, godt.no (VG), Fædrelandsvennen, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. Jørgen O. Grann er tekstforfatter, reklamemann, humorist, syklist og matentusiast. Han har gitt ut en rekke bøker og er en av Norges beste hobbykokker. 


Den velutstyrte mannen, ISBN 978-82-516-8454-5, ib,.238 s., kr 399,-, i salg fra 25. oktober.