Velkommen til NORD-bloggen!

Enda mer og oftere fra Det Nordiske Kjøkken.

Anya Seeberg Liaaen, gründerdame med mange jern i ilden. Har startet og driver Matmagasinet NORD, nordmat.no og nå også NORD-bloggen. Her vil du finne artikler, bilder, tips, inntrykk, bra folk og gode steder til glede, noen ganger moro, og inspirasjon. 


Anya Seeberg Liaaen, gründerdame med mange jern i ilden. Har startet og driver Matmagasinet NORD, nordmat.no og nå også NORD-bloggen. Her vil du finne artikler, bilder, tips, inntrykk, bra folk og gode steder til glede, noen ganger moro, og inspirasjon. 

- Enda et matmagasin? Men finnes det ikke utrolig mange magasiner? 

Joda. Det finnes mange jeans, stoler, biler og forskjellige typer øl også. 
Men det er jo flott, for da kan du velge.

- Og dessuten finnes det bare ett NORD!

Matmagasinet NORD gir deg en pause i hverdagen og inspirasjon mellom slagene. Du kan sette deg ned med bena opp, kjenne på kvaliteten, snuse på den ferske, miljøkorrekte trykksverten, nyte bildene og artiklene av noen av Nordens beste fotografer og journalister, lese, smatte, teste, lære, smake og nyte,  - og være en del av «NORD-familien». Og så håper vi du blir inspirert til å prøve noen, eller mange av oppskriftene vi gir deg.

Vi tar temperaturen på Det Nordiske Kjøkkenet!

Det skjer så mye hele tiden, og ofte opplever vi at en artikkel som det ikke var plass til i én utgave, ikke passer inn i den neste fordi det er for sent i forhold til sesongen. Vi har lenge kjent på ønsket om et digitalt format, ikke som en konkurrent til papirmagasinet, men som et kjærkomment og inspirerende supplement.

Her i NORD-bloggen vil jeg gi deg det som skjer MELLOM papirutgavene. Jeg vil dele matmøter, restauranter, tips, råvarer, bøker, kokker, hjemmekokker, produsenter, produkter, butikker, messer, blogger, matmusikk, kafeer og bra folk.

Abonnér på papirutgaven som kommer 5 gg/året - og få påfyll her på bloggen min.

Jeg gleder meg!

Smil fra Anya redaktør