Smugkikk

Buzy dag og kveld endte i spennende vinsmaking, fulgt av en kjapp tur for å hilse på Kari Inneraa i hennes nye restaurant BA53 i Oslo. Kari hadde nettopp tatt kvelden, men jeg fikk en omvisning i de superkoselige lokalene av mannen hennes, Jens. 

Jeg har ikke smakt maten enda, men likte at prisene virket sympatiske, stemningen var på topp, de holder åpent fra tidlig morgen (7.30 i kafeen) til langt på natt (i baren) i tillegg til at restauranten var så full at jeg ikke kunne ta bilder. Tommel opp for totalinntrykket. Nydelig kunst, gjennomført logo og skilting og skikkelige smil fra alle kanter ga meg enda mer lyst til å komme tilbake som gjest.

Leif Magne Grastveit er ass. kjøkkensjef. Han har tidligere jobbet på Fru K, på The Thief på Tjuvholmen, er vant til liv og røre, og så absolutt ut til å trives med 120 gjester en onsdag kveld. 

Heia Kari! - Dette kan bare bli bra.

Baren åpner kl 16, og serverer alt du måtte ønske, i tillegg til enkle småretter og saftige burgere. - også vegetar-.  

Baren åpner kl 16, og serverer alt du måtte ønske, i tillegg til enkle småretter og saftige burgere. - også vegetar-.  

Trivelig loungeavdeling.  

Trivelig loungeavdeling.  

Mykje lys og varme.  

Mykje lys og varme.  

Med luftig rominndeling får du intim stemning uten å føle deg helt alene i verden. 

Med luftig rominndeling får du intim stemning uten å føle deg helt alene i verden. 

Inngang til barområdet  

Inngang til barområdet  

Leif Magne styrer kjøkkenet.  

Leif Magne styrer kjøkkenet.