Matts metode

Green is the new black!

Matt Orlando jobbet i mange år sammen med René Redzepi som sous chef i Noma. Nå har han og kona Julie, skapt sitt eget økounivers, den fantastisk kule restauranten AMASS,  på Refshaleøen i København. Her har de en fantastisk grønnsakhage i pallekarmer, og de komposterer eller gjenbruker nesten alt som er innom kjøkkenet. Foto: Miriam Preis for NORD

 

Jeg er med på så mye morsomt, møter så mange mennesker, og har så lyst til å dele. Nå er vi nettopp ferdige med SOMMER-utgaven av Nordens tøffeste matmagasin, og jeg skal sortere bildene jeg tok på min fantastiske 3-dagers til København for noen uker siden: SP34, Noma, Marchal, Torvehallene og Mielcke & Hurtigkarl. 
- Alt godt kommer jo fra Danmark? ;-)

Jeg vil i mellomtiden gjerne at du ser videoen med Matt Orlando (under), og at du tar deg tid til å bli litt kjent med noma-sjef René Redzepis hjertebarn: MAD symposium og MAD-feed
Her kan du se og høre den geniale gründeren og kjøkkensjefen Matt Orlando fra Amass i København fortelle hvordan de nesten ikke produserer avfall i  restauranten lenger. De har tenkt seg om, og tatt noen ganske seriøse beslutninger.

Bli glad!