Spice it up!

 - Da er'n i ovnen på 180C, med hvitløk, chili, kanel, honning, østerssaus, appelsinjuice, soya, ingefær, cumin og koriander. Mmm! Ja til litt krydder i tilværelsen! 🐷😃

- Om en knapp time snur jeg ribba, senker temperaturen til 115C, og gir den 5,5 timer til. Jeg passer på at det er nok vann, heller gjerne over en flaske hvitvin underveis, og øser godt over den siste drøye halvtimen.  - Så blir det jul igjen! 🎄❤✨

Jeg har prøvd meg frem med familien som prøvekaniner i mange år.  Vi synes ribba smaker best når den er langtidsstekt med litt spice og syre. Nå ser den ikke så delikat ut, der den ligger rå og naken, omgitt av svømmende hvitløksfedd, kanel og chili. Men gi den 5-6 timer, så blir dette kanskje den beste ribba du har smakt. 🎄😊

Jeg har prøvd meg frem med familien som prøvekaniner i mange år.  Vi synes ribba smaker best når den er langtidsstekt med litt spice og syre. Nå ser den ikke så delikat ut, der den ligger rå og naken, omgitt av svømmende hvitløksfedd, kanel og chili. Men gi den 5-6 timer, så blir dette kanskje den beste ribba du har smakt. 🎄😊