Julefred i godstolen

Jeg har skrevet en del om Eyvind Hellstrøm i årenes løp, og med god grunn: Han er enestående dyktig, Norges store matfar, svært skrivefør, interessert og en veldig hyggelig fyr. Hellstrøm har begått en rekke kokebøker i tillegg til tv-programmene sine, og for et par uker siden hadde han signering hos sous-vide i Mathallen i Oslo med sin samarbeidspartner og «ghost-kokk» gjennom en årrekke: Kristin Jacobsen.

Her er kosekroken min klar, med det jeg anser som et av årets aller beste julegavetips: «DUFT AV JUL».
Boken er rett og slett et praktverk fra det lille kvalitetsforlaget Gursli Berg. Alt er skikkelig, fra papir og innbinding, til gode oppskrifter og tips, hyggelige små meldinger fra Kristin og Eyvind, og alt jeg trenger fra kyllingleverpostei, via ribbesteking, multeiskake, karameller og småkaker. Bildene er tatt av naboen vår på Gml. Fornebu. Stian Broch.

Dette er kvalitet! Virkelig en av de bedre bøkene jeg har gått gjennom. Litt småtteri mtp redigering av oppskriftene, men det er bare pirk. 
Løp og kjøp! 

 

Julehjørnet.jpg