Fersk brødlykke!

Nybakt brød er inmari godt! - Jeg har smakt brød fra mange gode bakerier, og har en haug til på lista. Havbakeriet på Hvasser i Vestfold er knallbra, men det beste brødet jeg har smakt (i Norge) kommer nok fra Morten Schakenda og hans kjempesuksess «Bakeriet i Lom». Jeg fikk nettopp et par brød derfra i gave av venner som gikk til Galdhøpiggen i helgen. Tenk hvis jeg kunne fått sånt brød hver dag!

Dette brødet er bakt av vår danske bakervenn Thomas Steinmann fra Meyers Bageri i København. Det er Stine Christiansen/Skovdahl som har tatt bildet. Oppskriften finner du i lenken til artikkelen litt lenger ned. 

Dette brødet er bakt av vår danske bakervenn Thomas Steinmann fra Meyers Bageri i København. Det er Stine Christiansen/Skovdahl som har tatt bildet. Oppskriften finner du i lenken til artikkelen litt lenger ned. 

Jeg er jo stadig på leting etter flinke folk og gode ideer, og i dag fikk jeg et morsomt tips av en venn. Firmaet «Brødboksen» leverer nystekt brød i varmepose hjem på døren din om morgenen, sammen med nypresset sylfersk appelsinjuice! Så digg!

Javel, så er dette bare et tilbud til de som bor innenfor et relativt beskjedent geografisk område i Oslo Vest. Men er konseptet bra, så sprer det seg nok. 
Alt må jo begynnne en gang. Vi hadde ikke rare opplaget vi heller, da vi startet NORD.
Jeg sier YEY og tommel opp til de brødsultne, kvalitetshungrige gründerne bak firmaet Brødboksen. - Kult at dere tør!

Den danske bakeren
Vi får aldri nok av godt, hjemmebakt brød. Denne artikkelen fra NORD høsten 2014 er alltid like aktuell. Ekstra godt med litt inspirasjon nå til skolestart. :-)

Foto: Stine Christiansen/Skovdal, for NORD

Foto: Stine Christiansen/Skovdal, for NORD